Anàlisi de sang i tests ràpids còmodament a casa teva.

Ens encarreguem de treure la mostra i enviar-la a laboratori:Uranolab

T’enviem els resultats per mail i et contactem per explicar-te els resultats i planificar el tractament si és necessari.

 

Què fem durant la visita

Test i anàlisis comodament a casa teva!

Sol.licita Anàlisi

Contenció o sedació de baix estrés

Extracció de la mostra

Recollida del laboratori

Preguntes Freqüents

  • El meu gos / gat pot menjar i beure abans de l'extracció de la mostra?
    No sempre és necessari que el teu company estigui sense menjar ni beure abans de l'extracció de sang. En cada cas i segons el tipus d'analítica que cal fer et recomanarem si la teva mascota ha de fer dejuni o no. Recorda que tenir al teu gos una mica famolenc abans de la visita ens permetrà recompensar amb premis durant la manipulació necessària per realitzar l'extracció de sang!
  • ¿Quant triguen a arribar els resultats?
    Els resultats de les analítiques de sang solen arribar a 24-48 hores des de l'extracció de la mostra. El temps d'espera d'altres analítiques pot ser de diversos dies.

Opinions

⭐Molt satisfeta amb el servei ofert per TomVets. El fet de no haver-me de desplaçar per visitar al meu gos és genial. És la quarta vegada que li dic i no dubtaré a fer-ho en el futur! ??

Lydia i Lucky

⭐ Els meus gats van començar a barallar-diàriament però gràcies a l'ajuda professional de Tom ara poden conviure en harmonia a casa. Quan és hora de vacunar Tom ho fa amb tacte i Gary i Quiro gairebé ni se n'adonen!

Laura i Gary&Quiro

⭐ Agradable i professional en cada aspecte. Poder comptar amb els seus serveis durant el confinament ha estat genial. No dubtaré a comptar en el en el futur. Gràcies!

Cat i Mimo