Quan arriba el moment d’acomiadar-se del teu company, la millor manera és fer-ho a casa vostra, on ell sempre ha viscut, envoltat dels seus afectes.

L’equip de TomVets t’acompanyarà en aquesta situació difícil perquè tot sigui més lleu i sense complicacions.

El servei es realitza en col·laboració amb:

Què fem durant la visita

Quan arriba el moment d’acomiadar-se del teu company, la millor manera és fer-ho a casa vostra, on ell sempre ha viscut, envoltat dels seus afectes.

Sol.licita Eutanasia

Tranquilització prevía

 

Administració d’anestesia endovenosa

 

Recollida i incineració

Preguntes freqüents

  • El meu gos és molt gran, ¿com puc saber quan és el moment d'acomiadar-me del?
    Acomiadar del nostre company després de tants anys junts no és gens fàcil. El veterinari de Tomvets us aconsellarà de manera objectiva i sincera en cada cas, estudiant detingudament cada cas i pensant sempre en la salut i la qualitat de vida de la vostra mascota.
  • I després de l'eutanàsia?
    Oferim els mateixos serveis que una clínica convencional, amb la diferència que la vostra mascota estarà a casa en els seus últims moments, en un ambient conegut i sense l'estrès de desplaçar-vos. Si nos llamáis os detallaremos las diversas posibilidades a las que se puede optar después de una eutanasia.
  • Què puc fer per millorar la qualitat de vida del meu company?
    L'esperança de vida de les nostres mascotes ha augmentat molt en les últimes dècades i en conseqüència, cada vegada són més necessaris els controls periòdics a partir dels 7-8 anys d'edat. Prevenir és millor que curar! És de vital importància també l'alimentació que rep el vostre company per viure una llarga i saludable vida! El nostre veterinari pot aconsellar-vos sobre els diversos tipus d'aliments.

Opinions

⭐Molt satisfeta amb el servei ofert per TomVets. El fet de no haver-me de desplaçar per visitar al meu gos és genial. És la quarta vegada que li dic i no dubtaré a fer-ho en el futur! ??

Lydia i Lucky

⭐ Els meus gats van començar a barallar-diàriament però gràcies a l'ajuda professional de Tom ara poden conviure en harmonia a casa. Quan és hora de vacunar Tom ho fa amb tacte i Gary i Quiro gairebé ni se n'adonen!

Laura i Gary&Quiro

⭐ Agradable i professional en cada aspecte. Poder comptar amb els seus serveis durant el confinament ha estat genial. No dubtaré a comptar en el en el futur. Gràcies!

Cat i Mimo