Sincronitzar el programa de vacunes amb la socialització primerenca és igual d’important perquè el teu company es desenvolupi com un gos sa i emocionalment equilibrat.

És important protegir el teu cadell enfront de les malalties més greu com la parvovirosi, la leishmania o leptospira.

Truca’ns i t’explicarem com són les vacunes necessàries per al teu gos o gat!

 

Què fem durant la visita

Visitar a la teva mascota en la comoditat de casa!

Sol.licitar Vacuna

 

Exploració

Realitzem una exploració completa del  teu cadell.

Comportament

T’expliquem les pautes bàsiques de comportament per a un cadell.

Primer any

T’expliquem que t’espera durant el primer any del teu cadell.

Preguntes Freqüentes

  • A quina edat he de vacunar el meu cadell / gatet?
    El pla de vacunació comença a les 7-8 setmanes de vida, just quan la immunitat transferida per la la mare comença a reduir-se. És important començar a primerenca edat per poder socialitzar correctament al vostre nou company amb el món que l'espera.
  • Pot tenir alguna reacció a la vacuna?
    Les reaccions al·lèrgiques greus són molt rares però poden ocórrer. En la majoria dels casos la vacuna no genera cap efecte secundari, en alguns casos pot provocar que el vostre cadell / gatet estigui unes 24 hores més calmat i tranquil.

Opinions

⭐Molt satisfeta amb el servei ofert per TomVets. El fet de no haver-me de desplaçar per visitar al meu gos és genial. És la quarta vegada que li dic i no dubtaré a fer-ho en el futur! ??

Lydia i Lucky

⭐ Els meus gats van començar a barallar-diàriament però gràcies a l'ajuda professional de Tom ara poden conviure en harmonia a casa. Quan és hora de vacunar Tom ho fa amb tacte i Gary i Quiro gairebé ni se n'adonen!

Laura i Gary&Quiro

⭐ Agradable i professional en cada aspecte. Poder comptar amb els seus serveis durant el confinament ha estat genial. No dubtaré a comptar en el en el futur. Gràcies!

Cat i Mimo