Si el teu company necessita una intervenció (castració, neteja de dents, extirpació tumor, etc.) podem realitzar-la en el nostre centres col·laboradors.

Nosaltres ens encarreguem de contactar amb la clínica, demanar hora, realitzar l’extracció de sang prèvia a la cirurgia i si ho necessites ens encarreguem d’acompanyar al teu company durant tot el procés.

Qué fem durant la visita

Ens encarreguem de reservar la cirurgia, realitzarla i fer el segúiment.

Sol.licitar Cirurgía

Reserva en clínica

 

Análisi a casa

Revisions postoperatories

Preguntes Freqüents

  • Es poden fer cirurgies a domicili?
    Per òbvies raons de seguretat no es poden fer intervencions quirúrgiques a casa però podem realitzar-les en un dels centres col·laboradors que treballen amb nosaltres.
  • ¿Quan és recomanable esterilitzar a la meva gossa/gos?
    Es recomana l'esterilització a partir del primer zel (entre 6-12 mesos d'edat) tot i que en alguns centres s'opta per operar abans dels 6 mesos d'edat. Posa't en contacte amb nosaltres i resoldrem tots els teus dubtes.

Opinions

⭐Molt satisfeta amb el servei ofert per TomVets. El fet de no haver-me de desplaçar per visitar al meu gos és genial. És la quarta vegada que li dic i no dubtaré a fer-ho en el futur! ??

Lydia i Lucky

⭐ Els meus gats van començar a barallar-diàriament però gràcies a l'ajuda professional de Tom ara poden conviure en harmonia a casa. Quan és hora de vacunar Tom ho fa amb tacte i Gary i Quiro gairebé ni se n'adonen!

Laura i Gary&Quiro

⭐ Agradable i professional en cada aspecte. Poder comptar amb els seus serveis durant el confinament ha estat genial. No dubtaré a comptar en el en el futur. Gràcies!

Cat i Mimo