Passaports, Documents de viatge
85

Inclòs

Visita a domicili
Passaport Europeu i Registre

Altres Documents i tràmits de Viatge

Passaport + Vacuna Ràbia 115€
Certificat de Salut(*) 70€
Certificat Cexgan(**) 140€
Test Serològic d’anticossos de la ràbia (Extracció + laboratori oficial) 200€

(*) El certificat de salut no inclou possibles serveis necessaris com la desparasitació o la vacuna de la ràbia

(**) El gestió del certificat Cexgan no inclou possibles serveis necessaris com el certificat de salut, el passaport, la desparasitació, la vacuna de la ràbia o el test d’anticossos

¿Dudas? Consulta al Dr.

613031871

Viatjar amb mascotes fora de Catalunya

Per sortir de Catalunya amb la teva mascota cal portar la cartilla de vacunació amb la vacuna de la ràbia i els seus recordatoris segellats i al dia.

Viatjar amb mascotes fora d’Espanya

Passaport Europeu

Serà necessari en animals que vagin a viatjar fora del país. Ha d’anar associat a un xip registrat i hi quedaran reflectides:

 • Les vacunacions anuals (polivalents) i els seus recordatoris
 • La vacuna de la rabia i els seus recordatoris (És important que el recordatori es posi abans de que caduqui l’anterior o haurem d’esperar 21 dies després de la vacuna per a poder sortir del país)
 • Desparasitacions (alguns paísos europeus demanen desparasitar entre 1 y 5 dies abans del viatge)
 • Avaluacions de salut prèvies al viatge

Viatjar amb mascotes fora d’Europa

Certificat de salut per a viatges

En funció del país on es viatja, al costat del passaport s’exigirà un certificat de salut emès per un veterinari.

Certificats CEXGAN

Altres països tenen els seus propis certificats que també han de passar per un veterinari, però després comprovats per una entitat oficial.

És important gestionar els certificats amb BASTANT DE TEMPS  ja que poden implicar processos burocràtics i tests de laboratori que poden tardar entre 1 i 2 setmanes (per tràmit). O si es vacuna per 1a vegada de la ràbia es necessitaran 21 dies després de la vacuna

Per a veure quins certificats, avaluacions de salut i/o altres tràmits són necessaris podeu consultar la pàgina de CEXGAN.

El certificat CEXGAN ha de ser demanat per un veterinari autorizat (TomVets disposa de veterinaris autoritzats) i ha de ser el mateix veterinari que hagi realitzat les comprovacions, tractaments i avaluacions de salut necessàries.
Un cop feta la sol·licitud el procés ja no depèn únicament del veterinari sinó que serà avaluada pel personal de CEXGAN i és molt comú que la sol·licitud sigui retornada més d’una vegada per fer modificacions. És per això que avisem que és un procés complicat i car.

Documents i tràmits generalment necessaris per a Certificats CEXGAN:

 • Certificat de salut entre 1 i 10 dies abans del viatge
 • Vacuna de la ràbia (si és 1a dosi, almenys 21 dies abans del viatge)
 • Desparasitació entre 1 i 21 dies abans del viatge
 • Test serològic de la ràbia en laboratori oficial
 • Revisió d’estat de salut per veterinari oficial de CEXGAN al lloc d’inspecció fronterer
Les nostres opinions a Google

4,9 1.129 reviews

 • Avatar Gloria Llorens ★★★★★ a year ago
  només han fet una primera visita, pro han estat molt amables, han vingut a casa molt aviat i molt profesionals,molt contenta , ja tinc veterinari!!
 • Avatar Manel Sopena ★★★★★ a year ago
  Tinc 2 gats d'1 any i mig i no els hi agrada gaire moure's.Tant revisió com vacunes han anat molt bé. Més fàcil per ells i per mi.
 • Avatar Rossana Bressan ★★★★★ a year ago
  Bona. Tenia la gata molt dèbil i així li hem estalviat el trauma de desplaçarse fins al centre veterinari. El doctor l'ha visitada on es trobava, en el llit, i per ara la gata sembla recuperar-se tot i l'etad avançada
 • Avatar Judit Costa ★★★★★ a year ago
  Em sento afortunada d’haver-los trobat i que ho fecin tan facil. Els tornaria a trucar cada cop que ho necesites. Ho recomano molt
 • Avatar Anna Gines Nonell ★★★★★ a year ago
  Una experiència molt bona.Molt atents, contesten de seguida qualsevol problema que els preguntis sobre la mascota.Una encert haver-los conegut
 • Avatar Raquel Rabadan ★★★★★ a year ago
  A casa estem molt contents de poder rebre la visita de TomVets.És una tranquil·litat que el vete de confiança pugui venir a casa nostra perquè els nostres gats, Lía i Flúor, agraeixen no haver de sortir de casa i d'anar en transportin … More al vete. Evitem que s'estressin, agafin olors desconegudes, etc., perquè ja sabem que pels gats els canvis i sortir de la seva zona segura/confort els estressa i els fa baixar la immunitat.Gràcies, TomVets per venir a casa nostre, ha sigut un gran descobriment!Continuarem comptant amb vosaltres.
 • Avatar Ruth Sastrada ★★★★★ a year ago
  Tracte telefónic, per via whastsap i visita a domicili totalment satisfactori, tant per a nosaltres com per al nostre gat. La doctora molt maca i un tracte impecable i l'atenció boníssima.
 • Avatar Joana Ruiz ★★★★★ a year ago
  Molt professional i amb molta paciència amb els gats i això que no era fàcil, repetiré
 • Avatar rosa maria alonso ★★★★★ a year ago
  Molt agraïts pel servei donat pel veterinari que ha vingut a casa nostra,
 • Avatar Eduard Gil Carbo ★★★★★ a year ago
  En Tom no es un gat fàcil pero el varen sapiguer gestionar molt be i sense estres, diagnostic molt encertat i preu molt correcte. Sens dubte els nous vetes del meu gat "farotge" :))
 • Avatar Irene Codina Sorolla ★★★★★ a year ago
  Si no pots o no vols anar presencialment al veterinari, el Tom és la millor opció. Molt bon servei, respon de seguida, resolutiu i eficaç!
 • Avatar Alba Framis ★★★★★ a year ago
  Una sort que existeixi aquet servei a domicili, molt amable i clairifcador i menvaig amb la sensació de que tinc tots els recursos per seguir millorant la vida de la meva llora
 • Avatar Laura Torralvo Riera ★★★★★ 2 years ago
  Genial! Súper Bona professionalitat, repetirem!
 • Avatar Gerard Alba Foz ★★★★★ 2 years ago
  Un servei fantàstic! A la nostra gata li costa molt sortir de casa, i amb el servei de TomVets ens va molt millor.L'atenció és genial, són molt observadors (la nostra gata va millorant), gran veterinari i a més a més atenció en català.Molt … More recomanat.
 • Avatar Montse Olivé ★★★★★ 2 years ago
  Molt contenta amb la visita del Tom. Tinc 2 gats i els estressa moltíssim anar al veterinari. És una gran avantatge que vingui un veterinari a casa, tant pels peluts com pels propietaris. Us encoratjo perquè seguiu endavant amb el projecte. … More