No només hi ha gossos i gats per atendre! En TomVets atenem tot tipus d’animal que requereixi atenció veterinària: conills, fures, lloros, rèptils i altres rosegadors.

Posa’t en contacte amb nosaltres per saber si el problema del teu company exòtic es pot resoldre en el domicili o necessita atenció al nostre centre col·laborador.

 

 

Què fem durant la visita

Atenem conills, fures, aus, rosegadors i tots el altres!

Sol.licita Visita

Revisió completa

 

Revisió de la instal·lació

 

Recomanacions terapèutiques i de maneig

Preguntes Freqüents

  • El meu lloro es pica les plomes, ¡què puc fer perquè deixi de fer-ho?
    El picatge en els lloros és un problema bastant freqüent que en les aus que viuen en llibertat no existeix. Existeixen nombroses raons perquè un lloro es arrencada les plomes, una de les més comunes és la manca d'estimulació per viure en un entorn poc interessant. Posa't en contacte amb nosaltres i t'explicarem que pots fer per millorar la vida del teu company plumado!
  • ¿Els conills necessiten vacunes?
    L'única vacuna que cal posar als conills és la de la Mixomatosi.

Opinions

⭐Molt satisfeta amb el servei ofert per TomVets. El fet de no haver-me de desplaçar per visitar al meu gos és genial. És la quarta vegada que li dic i no dubtaré a fer-ho en el futur! ??

Lydia i Lucky

⭐ Els meus gats van començar a barallar-diàriament però gràcies a l'ajuda professional de Tom ara poden conviure en harmonia a casa. Quan és hora de vacunar Tom ho fa amb tacte i Gary i Quiro gairebé ni se n'adonen!

Laura i Gary&Quiro

⭐ Agradable i professional en cada aspecte. Poder comptar amb els seus serveis durant el confinament ha estat genial. No dubtaré a comptar en el en el futur. Gràcies!

Cat i Mimo