Després d’una operació, d’una ferida o quan es fan grans, les nostres mascotes necessitaran cures.

Si som hàbils o ja hem tingut moltes mascotes: Amb les explicacions del veterinari en molts casos ho podrem fer nosaltres mateixos però n’hi haurà d’altres en els que no serà possible.

Quan recomanem un veterinari per a capellans a domicili?

  • Òbviament quan no podem o sabem fer-ho nosaltres mateixos.
  • En postoperatoris, la nostra mascota estarà feble, desorientada i adolorida. És millor evitar el desplaçament al centre veterinari per a realitzar les cures.
  • El mateix passa amb certes ferides que poden generar dolor durant els trasllats. És millor que vingui un veterinari a domicili a fer les cures

Preguntes Freqüents

Opinions

⭐Molt satisfeta amb el servei ofert per TomVets. El fet de no haver-me de desplaçar per visitar al meu gos és genial. És la quarta vegada que li dic i no dubtaré a fer-ho en el futur! ??

Lydia i Lucky

⭐ Els meus gats van començar a barallar-diàriament però gràcies a l'ajuda professional de Tom ara poden conviure en harmonia a casa. Quan és hora de vacunar Tom ho fa amb tacte i Gary i Quiro gairebé ni se n'adonen!

Laura i Gary&Quiro

⭐ Agradable i professional en cada aspecte. Poder comptar amb els seus serveis durant el confinament ha estat genial. No dubtaré a comptar en el en el futur. Gràcies!

Cat i Mimo