El comportament del nostre company és un aspecte fonamental de la seva salut física i mental. El veterinari fundador de TomVets és especialista en etologia (comportament animal). Format en el Màster especialistico de la Universitat Autònoma i en diversos cursos i conferències impartits per professionals reconeguts a nivell nacional i internacional. Cada cas s’estudia de manera personalitzada i atentament amb l’objectiu d’oferir a cada client el tractament més adequat a les seves necessitats (ensinistrament de cadells, correcció de conductes problemàtiques, problemes d’estrès …).

També treballem amb animals exòtics!

Què fem durant la visita

Valorem el teu cas i et donem un diagnòstic.

Sol.licita Etología

Exploración general completa

Elaboració informe i pautes de comportament

Pla de tractament farmacològic si necessari

Preguntes freqüents

  • El meu gos té por, què puc fer?
    L'etapa de socialització dura fins a les 12-16 setmanes i és fonamental perquè el nostre cadell conegui el món que l'envolta i s'acostumi als diferents estímuls sensorials. Una falta de socialització pot afavorir la insurgència de problemes de comportament relacionats amb por i agressivitat. En Tomvets som especialistes en etologia i et donarem tots els consells necessaris perquè el teu cadell es converteixi en un adult equilibrat i sociable.
  • ¿Com puc saber si el meu gos està estressat?
    Hi ha diversos símptomes que poden mostrar-nos l'estrès de la nostra mascota, com el fet que no mengi mentre es troba sol o que es dediqui a destrossar els nostres mobles. Hi ha diversos graus d'estrès i segons la gravetat el tractament a seguir variarà. Després d'estudiar cada cas, el nostre especialista realitzarà un informe amb les pautes a seguir per millorar la salut del vostre company.
  • ¿A partir de quina edat es pot començar a entrenar un cadell?
    Es pot començar a partir de 3 mesos. La socialització del vostre cadell / gatet. És important començar d'hora a estimular la vostra mascota per evitar problemes de comportament en el futur.

Opinions

⭐Molt satisfeta amb el servei ofert per TomVets. El fet de no haver-me de desplaçar per visitar al meu gos és genial. És la quarta vegada que li dic i no dubtaré a fer-ho en el futur! ??

Lydia i Lucky

⭐ Els meus gats van començar a barallar-diàriament però gràcies a l'ajuda professional de Tom ara poden conviure en harmonia a casa. Quan és hora de vacunar Tom ho fa amb tacte i Gary i Quiro gairebé ni se n'adonen!

Laura i Gary&Quiro

⭐ Agradable i professional en cada aspecte. Poder comptar amb els seus serveis durant el confinament ha estat genial. No dubtaré a comptar en el en el futur. Gràcies!

Cat i Mimo