Ecografies a domicili

Ideal si el teu gos o gat necessita la visita d’un especialista en ecografies i no et pots desplaçar.

L’especialista vindrà amb un ajudant per a que us ajudi a mantenir la postura de la vostra mascota.

Dermatologia a domicili

En general, es sol·liciten aquests serveis quan un veterinari generalista ja ha valorat prèviament el cas. Davant el dubte contacta’ns abans de demanar cita.

El dermatòleg també vindrà acompanyat d’un assistent per poder inspeccionar tranquil·lament la(es) zona(es) afectada(es)

Oftalmologia a domicili

Como en dermatologia és recomanable que un veterinari generalista hagi valorat prèviament el cas.

Como en la resta d’especialitats vindrà acompanyat d’un ajudant.

Avantatges de l’especialista a domicili

  1. Estalvies a la teva mascota l’estrès i la molèstia del viatge amb cotxe fins al veterinari.
  2. La teva mascota es revisa en la tranquil·litat del seu entorn facilitant així la bona avaluació del veterinari.

Necessito la visita d’un especialista veterinari?

La nostra recomanació és que prèviament un veterinari generalista hagi avaluat el cas. En molts casos n’hi haurà prou i així t’estalviaràs una visita de cost més alt i podràs atendre la teva mascota abans (els especialistes tenen les agendes més plenes. Així que el millor és que prèviament sol·licitis un veterinari a domicili).

Una altra opció és que prèviament almenys facis una consulta de veterinari online per decidir si cal o no un especialista.

Preguntes Freqüents

Opinions

⭐Molt satisfeta amb el servei ofert per TomVets. El fet de no haver-me de desplaçar per visitar al meu gos és genial. És la quarta vegada que li dic i no dubtaré a fer-ho en el futur! ??

Lydia i Lucky

⭐ Els meus gats van començar a barallar-diàriament però gràcies a l'ajuda professional de Tom ara poden conviure en harmonia a casa. Quan és hora de vacunar Tom ho fa amb tacte i Gary i Quiro gairebé ni se n'adonen!

Laura i Gary&Quiro

⭐ Agradable i professional en cada aspecte. Poder comptar amb els seus serveis durant el confinament ha estat genial. No dubtaré a comptar en el en el futur. Gràcies!

Cat i Mimo