Quines visites fa un veterinari a domicili?

Revisió anual: La bona cura requereix una revisió anual per prevenir i detectar a temps possibles malalties o anomalies. Es pot combinar amb alguna vacunació, analítica, desparasitació…

Primera avaluació de malalties, anomalies o ferides: tos, diarrea, vòmits, disfuncions urinàries, bonys a la pell, rascat compulsiu, coixeres, ferides sospitoses, infeccions d’orella o ulls…

Cures: Revisió i cura de cicatrius post-operatòries, tall d’ungles, …

Veterinari a domicili o Clínica?

Quan és millor cadascú? En la majoria de casos va a gustos i depèn del que us sigui més convenient però en altres hi ha raons per triar un o altre:

La clínica o hospital veterinari són l’única opció en els casos següents: Cirurgies, Radiografies, urgències i internaments. En general són tots els casos que requereixin de sales estèrils o aparells de grans dimensions. Contacta’ns si tens dubtes.

En canvi el veterinari a domicili és la millor solució per a:

  • Gats: Els trasllats i els llocs desconeguts els generen molt estrès
  • Mascotes d’edat avançada o adolorides: Els trasllats els generen molt de cansament, incomoditat i dolors.
  • Propietaris amb dificultats de mobilitat: L’edat, la ubicació del domicili, lesions temporals, falta de temps… Hi ha moltes raons per les quals desplaçar-se cap al veterinari genera moltes dificultats a l’amo i la visita a domicili ajuda a que la mascota no quedi desatesa
  • Propietaris amb més d’una mascota: Moure més d’una mascota alhora és difícil i incòmode. El veterinari a domicili resol aquest problema a un preu molt competitiu en poder aprofitar el desplaçament per a visitar totes les mascotes.

Sobre els nostres veterinaris a domicili

Veterinaris experimentats
Només professionals amb molta experiència
Apassionats pels animals
El benestar animal sempre serà la nostra prioritat
Amables, empàtics i didàctics
Cuidant-vos i ajudant-vos sabem que cuidareu millor de la vostra mascota.

⭐Molt satisfeta amb el servei ofert per TomVets. El fet de no haver-me de desplaçar per visitar al meu gos és genial. És la quarta vegada que li dic i no dubtaré a fer-ho en el futur! ??

Lydia i Lucky

⭐ Els meus gats van començar a barallar-diàriament però gràcies a l'ajuda professional de Tom ara poden conviure en harmonia a casa. Quan és hora de vacunar Tom ho fa amb tacte i Gary i Quiro gairebé ni se n'adonen!

Laura i Gary&Quiro

⭐ Agradable i professional en cada aspecte. Poder comptar amb els seus serveis durant el confinament ha estat genial. No dubtaré a comptar en el en el futur. Gràcies!

Cat i Mimo