Vacunació de mascotes: Recomanacions

Vacunació anual: La millor protecció

Els gossos i gats no s’han de vacunar només sent cadells sinó que necessiten recordatoris anuals de les vacunes.

Portar les vacunes al dia és molt important ja que els protegeixen de malalties greus de les que es poden contagiar tenint contacte amb animals encara no vacunats, vinguts de l’estranger, a la natura o estant de viatge.

Cal recordar que un animal no està protegit fins passats 14 dies des de la injecció de la vacuna i això és de vital importància sobretot en la primovacunació de cadells i gatets o adults en les primeres dosis.

Quan vacunar la teva mascota

Pautes de vacunació

En general tant gats com gossos han de vacunar-se de forma anual però la pauta vacunal canviarà segons molts factors: edat de l’animal, tipus de vida (en interior o combinada interior-exterior) i activitats que realitzin amb vosaltres, animals o tipus de persones amb les que convisquin o estiguin en contacte i patologies que puguin patir. Per això és recomanable que encara que tingueu clars els calendaris de vacunació generals ens consulteu qualsevol dubte que us sorgeixi sobre això.

Abans de viatjar

Si els peluts us acompanyaran en un viatge cal que ens pregunteu, amb la major antelació possible, els passos a seguir ja que la pauta variarà segons el país de destinació.

Vacunació a domicili: avantatges

Posar una vacuna és una cosa molt ràpida i senzilla i en les bones condicions, la teva mascota amb prou feines ho notarà. El problema és quan ja tenen associat la clínica com un lloc d’estrès i aleshores l’administració de la vacuna es torna més complicada perquè l’animal està en tensió de forma predisposada.

Per això els nostres veterinaris estan encantats de vacunar a domicili ja que els reben com qualsevol visita. A més, com la majoria de vegades ni s’assabenten de l’administració fins i tot ens recorden amb afecte 🙂

Els nostres veterinaris a domicili

 

 

Veterinaris experimentats

Només professionals amb molta experiència.

Apassionats pels animals

El seu benestar serempre serà la nostra prioritat.

Amables, empàtics i didàctics

Cuidar de vosotros y daros consejos nos ayudará a cuidar de tu mascota. .

Preguntes Freqüentes

  • A quina edat he de vacunar el meu cadell / gatet?
    El pla de vacunació comença a les 7-8 setmanes de vida, just quan la immunitat transferida per la la mare comença a reduir-se. És important començar a primerenca edat per poder socialitzar correctament al vostre nou company amb el món que l'espera.
  • Pot tenir alguna reacció a la vacuna?
    Les reaccions al·lèrgiques greus són molt rares però poden ocórrer. En la majoria dels casos la vacuna no genera cap efecte secundari, en alguns casos pot provocar que el vostre cadell / gatet estigui unes 24 hores més calmat i tranquil.

Opinions

⭐Molt satisfeta amb el servei ofert per TomVets. El fet de no haver-me de desplaçar per visitar al meu gos és genial. És la quarta vegada que li dic i no dubtaré a fer-ho en el futur! ??

Lydia i Lucky

⭐ Els meus gats van començar a barallar-diàriament però gràcies a l'ajuda professional de Tom ara poden conviure en harmonia a casa. Quan és hora de vacunar Tom ho fa amb tacte i Gary i Quiro gairebé ni se n'adonen!

Laura i Gary&Quiro

⭐ Agradable i professional en cada aspecte. Poder comptar amb els seus serveis durant el confinament ha estat genial. No dubtaré a comptar en el en el futur. Gràcies!

Cat i Mimo