El Pla Geriàtrics o Crònics vol ajudar a les famílies amb animals d’edat avançada o amb malalties cròniques.

Analítica anual per controlar o detectar a temps

Consultes online per dubtes o síntomes

Seguiment contínu online

Per a què és i què inclou el Pla Geriàtrics o Crònics?

El Pla Geriàtrics o Crònics vol ajudar a les famílies de mascotes majors o amb problemes de salut crònics a poder cuidar millor dels seus companys. Per a això proposem els següents serveis per a mantenir-les en el millor estat de salut possible:

1) Revisió Anual

Almenys 1 vegada a l’any cal realitzar una revisió. Això ens permet tenir unes referències periòdiques sobre el seu estat de salut, suggerir canvis d’alimentació, medicació o cures si el veterinari el considera necessaris i realitzar anàlisis de sang per a controlar que tots els valors estan en ordre o almenys controlats.
(*) L’analítica inclou 1 visita d’un veterinari per a l’extracció de sang. Si fossin necessàries més d’una visita o d’un veterinari es cobrarien a part.

2) Seguiment continu online

Consulta’ns tots els símptomes, canvis físics o comportaments que notis. Ens manes fotos o vídeos per a poder decidir com procedir.

3) Receptes

Juntament amb el seguiment continu. Emetem receptes online als nostres pacients amb malalties cròniques (sempre que hàgim visitat prèviament).

3) Visites periòdiques a preu reduït

Amb unes certes malalties o a unes certes edats, inevitablement les visites al veterinari acaben sent freqüents i per això el nostre pla inclou un descompte de 10€ en totes les visites.

Si tens una necessitat especial que impliqui visites mensuals o fins i tot setmanals, escriu-nos i et passarem un pressupost personalitzat.

Beneficis Clau de la Cura Geriàtrica a domicili

Menor Estrès per a la teva Mascota

En rebre atenció en el seu entorn familiar, les mascotes experimenten menys ansietat i estrès, la qual cosa és vital per a la seva salut general, especialment en la vellesa.

Atenció Integral en la Llar

El pla inclou revisió anual i analítica geriàtrica, assegurant una cura exhaustiva en la comoditat de la teva llar.

Atenció Personalitzada i Confort

Tractaments Ajustats a Les seves Necessitats: Cada mascota és única, i la cura a casa permet adaptar els tractaments i seguiments a les seves necessitats específiques i rutina diària.

Suport Continu i Accessible

Consultes En línia i Videotelefonades: Facilitem consultes online i fins a 5 videotelefonades amb veterinaris, oferint suport continu i accessible per a la teva mascota.

Comoditat per a les famílies

Facilitat i Comoditat per a tu: El servei a domicili elimina la necessitat de trasllats, la qual cosa és especialment beneficiosa per a propietaris ocupats o amb dificultats per a desplaçar-se.

Flexibilitat i Conveniència

Visites a domicili i Descomptes: Amb una visita inclosa i descomptes en visites addicionals, el nostre pla ofereix flexibilitat i conveniència per a la cura de la teva mascota.

Seguiment Continu

Monitoratge Constant de la Salut: La cura a casa facilita un seguiment més regular i detallat de la salut de la teva mascota, permetent ajustos oportuns en el tractament.

Cura Personalitzada

Tractaments Crònics i Receptes a Mesura: Proporcionem receptes per a tractaments crònics, adaptant-nos a les necessitats específiques de cada mascota major.

—-

Coneix al nostre Equip Veterinari Especialitzat

En TomVets, ens enorgullim de comptar amb un equip de veterinaris altament qualificats i especialitzats, dedicats a proporcionar la millor cura possible per a les teves mascotes geriàtriques i cròniques. Els nostres professionals tenen una àmplia experiència i formació en diferents àrees de la medicina veterinària, assegurant un servei integral i compassiu.

Diversitat i Experiència

El nostre equip té experiència en atenció clínica veterinària d’animals domèstics i exòtics, oferint des d’atenció primària fins a especialitzacions en Etologia, Exòtics, i Geriatria. A més, som un equip políglota, realitzant visites en diversos idiomes per a atendre una diversa clientela.

Especialistes en Atenció Geriàtrica

Entre els nostres especialistes, destaquem a veterinaris com *Zuza, qui se centra en pacients geriàtrics, assegurant una cura especialitzada i sensible per a les necessitats úniques de les mascotes majors.

Lideratge i Compromís

TomVets va ser fundat pel Dr. Tommaso Piermarini, un veterinari especialista etòleg amb més de deu anys d’experiència. La seva passió pel benestar animal i l’etologia el va portar a crear un servei que redueix l’estrès de les mascotes mitjançant visites a domicili. *Tommaso, juntament amb el seu equip, es dedica a proporcionar un servei veterinari 360º, des de la pre-visita fins al seguiment post-visita, assegurant la millor cura en cada pas.

Compromís amb la Qualitat

En TomVets, cada membre del nostre equip treballa amb passió i dedicació per a la salut de les teves mascotes. Ens comprometem a oferir un servei compassiu, professional i de la més alta qualitat per als teus benvolguts companys geriàtrics.