El nostre equip de veterinaris a domicili té àmplia experiència en atenció clínica veterinària d’animals domèstics i exòtics. A més d’atenció primària, tenim veterinaris especialitzats en Etologia, Exòtics, Geriàtrics i Certificats i documentació de Viatges. El nostre equip és políglota i realitza visites en diversos idiomes: castellà, català, anglès, italià i polonès.

Els Nostres Veterinaris

Tommaso - TomVets

Tommaso

Veterinari generalista
Especialista en exòtics
Etòleg

Claudia - TomVets

Clàudia

Veterinaria generalista
Documentació de viatges

Zuza - TomVets

Zuza

Veterinari generalista
Pacients Geriàtrics

Claudia - TomVets

Claudia

Veterinaria generalista
Especialista en Exòtics

Cecilia - TomVets

Ceci

Veterinaria generalista

Nora - TomVets

Nora

Veterinaria generalista

TomVets va néixer de la mà del Dr. Tommaso Piermarini, veterinari especialista etòleg, que després de més de deu anys d’experiència, va observar la necessitat que tenien molts animals de ser visitats còmodament i sense estrès a casa.

Després de llicenciar-se en Medicina Veterinària en la Facultat de Perusa (Itàlia), Tommaso es va mudar a Barcelona per a realitzar una estada en el zoològic de la ciutat. Una vegada instal·lat a Barcelona, va començar a treballar en diferents centres veterinaris per a petits animals de l’Àrea Metropolitana.

La seva passió per l’etologia i el comportament animal li van portar a interessar-se durant anys en l’ensinistrament, l’educació i la correcció de comportaments. Va realitzar molts cursos i per a completar la seva formació, en 2015 va realitzar el Màster d’Etologia Clínica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Així, aplica tots els coneixements adquirits, en el seu dia a dia en les visites a domicili per a millorar el benestar dels pacients i reduir l’estrès durant les consultes.

TomVets té la missió d’arribar a totes aquestes famílies a les quals els és difícil visitar la clínica veterinària, ja sigui perquè tenen moltes mascotes, perquè no poden desplaçar-se o perquè les seves mascotes s’estressen i ho passen molt malament en el veterinari.

Actualment l’equip de TomVets ha crescut i compta amb veterinaris altament qualificats i especialitzats que treballen diàriament amb passió per la salut dels animals.

Si hi ha alguna cosa que ens caracteritza és el servei veterinari 360è, ja que atenem pre-visita, en la visita i també realitzem un seguiment post-visita detallat. A més, en visitar a casa tenim accés a l’entorn dels nostres pacients i podem aconsellar a les famílies perquè la cura de cada animal sigui el més òptim.

Centres col.laboradors