Tommaso Piermarini

Veterinari especialista en comportament animal (etòleg), animals domèstics i exòtics.

Després de llicenciar-me en Medicina Veterinària a la Facultat de Perugia (Itàlia), em vaig mudar a Barcelona per realitzar una estada al zoològic de la ciutat.

Un cop instal·lat a Barcelona, ​​vaig començar a treballar en diferents centres veterinaris per a petits animals de l’Àrea Metropolitana.

La meva passió per l’etologia i el comportament animal m’ha portat a interessar-me durant anys en l’ensinistrament, l’educació i la correcció de comportaments. He realitzat diversos cursos i seminaris de formació en educació canina i educació d’animals exòtics.

Per completar la meva formació, el 2015 vaig realitzar el Màster d’Etologia Clínica de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aplico tots els coneixements adquirits en el dia a dia de les visites a domicili per millorar el benestar dels meus pacients i reduir l’estrès durant les consultes.

A més de l’especialitat d’etologia, no he deixat mai d’ampliar els meus coneixements veterinaris. Tinc àmplia experiència en medicina interna canina i felina, dermatología, ecografia i reproducció. També col·laboro amb associacions protectores com el CAU AMIC i FAADA.

Us puc atendre en diversos idiomes ja que parlo fluidament castellà, català, anglès i italià.

Actualment, després de realitzar durant més de 10 anys visites a domicili i apreciar els efectes beneficiosos en la salut dels nostres animals, he decidit començar el projecte de Tomvets ja que la millor manera de tractar un animal és coneixent-lo en el seu entorn!

 Tommaso Piermarini

Veterinario
Num.Col. COVB 4003