Avantatges del
Veterinari a Domicili

Estalvies temps i desplaçaments

Descomptes al visitar a més d’una mascota

Mascotes sense l’estrés d’anar a la clínica

Sense mals de desplaçament per animals majors o amb dolors

Ideal per a famílies amb més d’una mascota

Parlem castellà, català, anglès i italià

Avantatges per a
Comunitats de Veïns

En TomVets portem el veterinari directament a la teva comunitat de veïns. Sense estrès i sense sortir de casa, visitem a la teva mascota còmodament en la seva llar.

Posa’t d’acord amb els teus veïns per a les visites rutinàries com a vacunes, revisions o desparasitacions i us podreu beneficiar de múltiples descomptes.

1. Comparteix l’enllaç

Envía aquest enllaç al grup de whatsapp o telegram de la teva comunitat de veïns.

2. Aviseu-vos quan necessiteu visita

Avisa als teus veïns per si volen aprofitar que el veterinari va a la comunitat

3. Soliciteu visita

Ens envieu un whatsapp o ens truqueu per coordinar la visita, ens doneu diferents opcions d’horaris per trobar un forat a la primera.

4. Descompte per a veïns

Si un veí es suma i podem visitar a 2 veïns a la vegada, cadascun paga 10€ menys. Si us ajunteu 4 o més, 15€ de descompte cadascun. Ideal per a la vacunació anual.

Opinions a Google

4,9 1.129 opinions

 • Avatar Gloria Llorens ★★★★★ a year ago
  només han fet una primera visita, pro han estat molt amables, han vingut a casa molt aviat i molt profesionals,molt contenta … més , ja tinc veterinari!!
 • Avatar Manel Sopena ★★★★★ a year ago
  Tinc 2 gats d'1 any i mig i no els hi agrada gaire moure's.Tant revisió com vacunes han anat molt bé. Més fàcil … més per ells i per mi.
 • Avatar Rossana Bressan ★★★★★ a year ago
  Bona. Tenia la gata molt dèbil i així li hem estalviat el trauma de desplaçarse fins al centre veterinari. El doctor l'ha … més visitada on es trobava, en el llit, i per ara la gata sembla recuperar-se tot i l'etad avançada
 • Avatar Judit Costa ★★★★★ a year ago
  Em sento afortunada d’haver-los trobat i que ho fecin tan facil. Els tornaria a trucar cada cop que ho necesites. Ho recomano … més molt
 • Avatar Anna Gines Nonell ★★★★★ a year ago
  Una experiència molt bona.Molt atents, contesten de seguida qualsevol problema que els preguntis sobre la mascota.Una encert … més haver-los conegut
 • Avatar Raquel Rabadan ★★★★★ a year ago
  A casa estem molt contents de poder rebre la visita de TomVets.És una tranquil·litat que el vete de confiança pugui venir … més a casa nostra perquè els nostres gats, Lía i Flúor, agraeixen no haver de sortir de casa i d'anar en transportin al vete. Evitem que s'estressin, agafin olors desconegudes, etc., perquè ja sabem que pels gats els canvis i sortir de la seva zona segura/confort els estressa i els fa baixar la immunitat.Gràcies, TomVets per venir a casa nostre, ha sigut un gran descobriment!Continuarem comptant amb vosaltres.

Serveis a domicili

Cerques veterinaris aprop teu? La majoria dels serveis de clíniques veterinàries poden atendre’s a casa