13/11/2023

Atenció Geriàtrica per a Mascotes Majors

Veterinario a domicilio perros mayores, gatos mayores - TomVets expertos veterinarios

Introducció

A mesura que les nostres mascotes envelleixen, les seves necessitats de cura i salut canvien de manera significativa. A TomVets, estem dedicats a proporcionar una atenció geriàtrica especialitzada per assegurar que les vostres estimades companyes envelleixin de la manera més saludable i còmoda possible.

Amb el compromís de TomVets de proporcionar un servei veterinari excepcional directament a casa vostra, ens centrem especialment en les mascotes majors, garantint el seu benestar i salut en aquesta etapa crucial de les seves vides. Entenem que els anys daurats de les vostres mascotes són crucials i requereixen una atenció geriàtrica especialitzada i plena de compassió.

Per què l’Atenció Geriàtrica és Essencial?

Canvis de Salut amb l’Edat

Com els humans, les mascotes experimenten una varietat de canvis en la seva salut a mesura que envelleixen. Poden aparèixer problemes articulars, disminuir l’energia o canviar els seus hàbits alimentaris, entre d’altres.

Les mascotes, com les persones, experimenten canvis significatius en la seva salut i comportament a mesura que envelleixen. El nostre equip de professionals està altament format per identificar i adaptar-se a aquests canvis, assegurant una qualitat de vida òptima.

Detecció Prèvia de Problemes de Salut

Una atenció veterinària regular i especialitzada és clau per a la detecció prèvia de possibles problemes de salut. Això és especialment crucial en les mascotes majors, on una intervenció prèvia pot marcar una gran diferència.

Una atenció constant i especialitzada és vital per prevenir i detectar a temps qualsevol condició de salut que pugui afectar la vostra mascota major. A TomVets, ens assegurem de dur a terme avaluacions exhaustives per actuar de manera proactiva.

Veterinario a domicilio perros mayores, gatos mayores - TomVets expertos veterinarios

Millora de la Qualitat de Vida

L’objectiu principal de la cura geriàtrica és millorar i mantenir la qualitat de vida de les nostres mascotes en els seus anys daurats. Això inclou gestionar problemes de salut existents i prevenir complicacions futures.

El nostre principal objectiu és garantir que les vostres mascotes visquin els seus últims anys amb la màxima comoditat i dignitat, envoltades d’amor i en el seu entorn familiar.

El Paper del Veterinari a Domicili en la Cura de Mascotes Majors

Comoditat i Reducció d’Estrès

Les visites al veterinari poden ser estressants per a les mascotes, i aquest estrès pot ser més intens en els animals majors. Un veterinari a domicili elimina aquest estrès, atenent la vostra mascota en un entorn familiar i tranquil. Les visites al veterinari poden ser una font considerable d’estrès per a les mascotes majors. El nostre servei a domicili elimina aquest factor, permetent que la vostra mascota sigui atesa en el seu entorn natural.

Avaluacions Més Precises

En el seu propi domicili, una mascota està més relaxada, cosa que permet al veterinari fer avaluacions més precises i detallades del seu estat de salut. Estant en el seu propi domicili, la vostra mascota pot ser avaluada de manera més precisa i còmoda, permetent als nostres veterinaris proporcionar un diagnòstic i tractament més encertats.

Orientació Personalitzada per als Propietaris

Els nostres veterinaris no només es dediquen a cuidar de la vostra mascota, sinó que també us proporcionen tota la informació i eines necessàries per cuidar-ne a casa vostra, especialment quan requereixen atencions especials a causa de la seva edat. A TomVets, creiem en capacitar els propietaris amb el coneixement i les eines necessàries per cuidar adequadament de les seves mascotes majors. Us proporcionarem consells pràctics i fàcilment aplicables per al dia a dia.

Serveis de TomVets per a Mascotes Majors

Controls Regulars i Avaluacions de Salut

Realitzem controls regulars per avaluar la salut general de la vostra mascota, prestant una atenció especial a qualsevol signe de deteriorament relacionat amb l’edat. Oferim controls regulars i avaluacions de salut específiques per a les mascotes majors, posant especial atenció a les àrees més susceptibles a problemes relacionats amb l’edat.

Maneig del Dolor i Condicions Cròniques

Estem especialitzats en el maneig del dolor i en el tractament de condicions cròniques comunes en les mascotes majors, com l’artritis o problemes cardíacs. Ens especialitzem en tècniques avançades per al maneig del dolor i el tractament de malalties cròniques, assegurant que la vostra mascota estigui el més còmoda possible.

Consells sobre Nutrició i Estil de Vida

Us proporcionem consells personalitzats sobre la dieta i l’estil de vida més adequats per a la vostra mascota major, ajudant-les a mantenir un pes saludable i una bona qualitat de vida. Proporcionem assessorament expert sobre les necessitats nutricionals i d’estil de vida específiques de les mascotes majors, ajudant-les a mantenir un pes saludable i un bon estat general de salut.

Com Preparar-se per a una Visita a Domicili de TomVets

Crea un Entorn Tranquil

Assegureu-vos que la vostra mascota estigui en un lloc tranquil i còmode per a la visita del veterinari. Assegureu-vos que la vostra llar sigui tranquil·la i acollidora per a la visita del nostre veterinari, fent que la vostra mascota se senti segura i tranquil·la.

Tingues Preparat l’Historial Mèdic de la teva Mascota

Si és la primera vegada que utilitzeu els nostres serveis, tenir a mà l’historial mèdic de la vostra mascota pot ser de gran ajuda per al veterinari. L’historial mèdic de la vostra mascota serà de gran ajuda per al nostre personal, facilitant una atenció més personalitzada i efectiva.

Conclusió

A TomVets, ens apassiona proporcionar la millor atenció possible als animals de companyia majors, assegurant-nos que visquin els seus anys daurats amb la màxima salut i felicitat. El nostre servei de veterinari a domicili està aquí per ajudar-vos a vós i a la vostra mascota en cada pas del camí.

A TomVets, estem profundament compromesos amb el benestar dels vostres animals de companyia, especialment quan arriben als seus anys daurats. El nostre servei de veterinari a domicili està dissenyat per proporcionar l’atenció més completa i carinyosa, assegurant que els vostres fidels companys visquin els seus últims anys amb la millor qualitat de vida possible.

Preguntes Freqüents (FAQs)

Amb quina freqüència he de programar visites per al meu animal de companyia major?

La freqüència de les visites depèn de les necessitats individuals del vostre animal de companyia, alguna cosa que el nostre equip avaluarà i discutirà amb vosaltres per establir un pla de cura òptim.

Poden administrar tractaments i medicaments durant les visites a domicili?

Sí, els nostres veterinaris estan totalment equipats per administrar tractaments i medicaments necessaris durant les nostres visites, assegurant la continuïtat de la cura del vostre animal de companyia.

Ofereixen serveis d'eutanàsia a domicili per a animals de companyia majors?

Sí, a TomVets proporcionem serveis d'eutanàsia a domicili, realitzats amb la major compassió, respecte i dignitat, per assegurar que el vostre animal de companyia tingui un comiat pacífic i sense dolor.

Com puc saber si el meu animal de companyia està patint dolor o patint?

Els nostres veterinaris us ajudaran a identificar signes de dolor o malestar en el vostre animal de companyia, proporcionant-vos l'orientació i el suport necessaris per prendre les decisions més adequades pel seu benestar.

Hi ha plans d'atenció específics per a animals de companyia majors a TomVets?

Sí, a TomVets oferim plans d'atenció personalitzats i adaptats a les necessitats úniques dels animals de companyia majors, assegurant que rebin la cura i l'atenció que es mereixen.