Veterinari a domicili

Estalvia temps i
desplaçaments

Venim a casa pel mateix preu

Elimina l’estrés de les clíniques veterinàries

Sense dolors de trasllat pels animals vells o malalts

Ideal pels que teniu més d’una mascota.

Parlem català, castellà, anglès i italià!

Serveis a domicili

¿Busques veterinari a prop teu? La majoria dels serveis de clíniques veterinaries es poden atendre a casa.

Opinions a Google

4,9 1.074 opinions

 • Avatar Gloria Llorens ★★★★★ a year ago
  només han fet una primera visita, pro han estat molt amables, han vingut a casa molt aviat i molt profesionals,molt contenta … més , ja tinc veterinari!!
 • Avatar Manel Sopena ★★★★★ a year ago
  Tinc 2 gats d'1 any i mig i no els hi agrada gaire moure's.Tant revisió com vacunes han anat molt bé. Més fàcil … més per ells i per mi.
 • Avatar Rossana Bressan ★★★★★ a year ago
  Bona. Tenia la gata molt dèbil i així li hem estalviat el trauma de desplaçarse fins al centre veterinari. El doctor l'ha … més visitada on es trobava, en el llit, i per ara la gata sembla recuperar-se tot i l'etad avançada
 • Avatar Judit Costa ★★★★★ a year ago
  Em sento afortunada d’haver-los trobat i que ho fecin tan facil. Els tornaria a trucar cada cop que ho necesites. Ho recomano … més molt
 • Avatar Anna Gines Nonell ★★★★★ a year ago
  Una experiència molt bona.Molt atents, contesten de seguida qualsevol problema que els preguntis sobre la mascota.Una encert … més haver-los conegut
 • Avatar Raquel Rabadan ★★★★★ a year ago
  A casa estem molt contents de poder rebre la visita de TomVets.És una tranquil·litat que el vete de confiança pugui venir … més a casa nostra perquè els nostres gats, Lía i Flúor, agraeixen no haver de sortir de casa i d'anar en transportin al vete. Evitem que s'estressin, agafin olors desconegudes, etc., perquè ja sabem que pels gats els canvis i sortir de la seva zona segura/confort els estressa i els fa baixar la immunitat.Gràcies, TomVets per venir a casa nostre, ha sigut un gran descobriment!Continuarem comptant amb vosaltres.

Et visitem a la zona del Penedès

¿Busques veterinaris a prop teu? Portem la clínica veterinaria a casa teva.

 

Vilafranca y el Penedés

Cunit

El Vendrell

Sant Sadurní d’Anoia

l’Arboç

Calafell

TomVets Penedès

Alt Penedès

Baix Penedès

A TomVets, estem compromesos en oferir els millors serveis veterinaris a domicili en el Penedès. El nostre objetiu és proporcionar atenció professional i compassiva a les teves mascotes, sense la necessitat de viatjar a una clínica.

¿Perquè Escollir TomVets en el Penedès?

Els nostres serveis a domicili en el Penedès t’estalvien temps i desplaçaments, mantenen els mateixos preus que a les clíniques i el més important, eviten l’estrés de les mascotes, especialment útil per a families amb diversos animals o animals amb dificultat de movilitat.

Zones de Servei en el Penedès

Donem servei en diverses localitats del Maresme, incloent Vilafranca i el Penedès, Cunit, El Vendrell, Sant Sadurní d’Anoia, l’Arboç, Calella i més, assegurant que sempre tinguis accés a l’atenció veterinària de qualitat a prop de casa.

Els Nostres Serveis en el Penedès

Visita Veterinària a Domicili

Oferim visites veterinàries des de 60€, que inclouen revisió completa, receptes i possibilitat de descomptes en visites de seguiment i per a mascotes addicionals.

Vacunes a Domicili

Proporcionem un servei complet de vacunació per a gossos i gats, incloent revisió i administració de vacunes a domicilio, amb opcions per a més d’un animal.

Etología a Domicili

A l’equip tenim etòlegs especialitzats per valorar i oferir pautes i recomanacions per al benestar comportamental de la teva mascota, incloent receptes medicinals o informes detallats.

Coneix a TomVets: El Teu Veterinari de Confiança en el Penedès

Coneix més sobre TomVets i el nostre fundador, el Dr. Tommaso Piermarini, especialista en etología. Oferim una àmplia gamma de serveis i tractaments veterinaris a domicili, incloent vacunació, implantació de xips, cures, i més.

El Nostre Equip

Us presentem TomVets, un servei de veterinaris a domicili en el Penedès. Oferim atenció veterinaria d’alta qualitat, comoditat i personalitzada per a animals de companyia sense sortir de casa.

A TomVets, estem compromesos en oferir els millors serveis veterinaris a domicili en el Baix Llobregat. El nostre objetiu és proporcionar atenció professional i compassiva a les teves mascotes, sense la necessitat de viatjar a una clínica.